|
Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... |
|
|
|
Yazar |
Mesaj |
SreX*
Teğmen
|
Konu: Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... Paz Eyl. 28, 2008 1:01 pm |
|
|
BLADE SKİLLERİ
|
|
|
|
SreX*
Teğmen
|
Konu: Geri: Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... Paz Eyl. 28, 2008 1:06 pm |
|
|
GLAVİE SKİLLERİ
|
|
|
|
SreX*
Teğmen
|
Konu: Geri: Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... Paz Eyl. 28, 2008 1:10 pm |
|
|
BOW SKİLLERİ
|
|
|
|
SreX*
Teğmen
|
Konu: Geri: Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... Paz Eyl. 28, 2008 1:14 pm |
|
|
FİRE FORCE SKİLLERİ
|
|
|
|
SreX*
Teğmen
|
Konu: Geri: Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... Paz Eyl. 28, 2008 1:18 pm |
|
|
COLD FORCE SKİLLERİ
|
|
|
|
SreX*
Teğmen
|
Konu: Geri: Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... Paz Eyl. 28, 2008 1:21 pm |
|
|
LİGHTİNG FORCE SKİLLERİ
|
|
|
|
SreX*
Teğmen
|
Konu: Geri: Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... Paz Eyl. 28, 2008 1:28 pm |
|
|
FORCE HEAL SKİLLERİ
|
|
|
|
SreX*
Teğmen
|
Konu: Geri: Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... Paz Eyl. 28, 2008 1:32 pm |
|
|
Sro oynamayı bilen bilmeyen herkese faydalı olabiliceini düşündüğüm için bu 150 ye yakın resmi upload edip siteye koydum pek kolay olmadı nerdeyse 4 saatimi aldı ama olsun faydalı olabildiysem ne mutlu bana anlamadığınız bi skil olursa danışabilirsiniz unutmadan söyliyeyim koymuş olduğum skiller 70 sınırındadır 90 a kadar olanları tablolarını uplarken bazı hatalar oluştu hepinize kolay gelsin... |
|
|
|
[Oğuz_KaaN]
|
Konu: Geri: Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... Paz Eyl. 28, 2008 1:35 pm |
|
|
yuha olm napmışsın sn yine coşturmuşsun süper olmuş |
|
|
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... Paz Eyl. 28, 2008 1:41 pm |
|
|
saol spr olmuş |
|
|
|
SreX*
Teğmen
|
Konu: Geri: Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... Paz Eyl. 28, 2008 2:07 pm |
|
|
Bğendiyseniz ne mutlu bana |
|
|
|
hayalet32
Moderator
|
Konu: Geri: Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... Paz Eyl. 28, 2008 2:59 pm |
|
|
floood babası be |
|
|
|
furkan
Er
|
Konu: Geri: Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... Paz Eyl. 28, 2008 8:17 pm |
|
|
Kardeşim çok gsl olmusş elıne gözune .... sağlık ya bunlar herkes ıcın çok faydalı olcak ... |
|
|
|
SreX*
Teğmen
|
Konu: Geri: Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... Ptsi Eyl. 29, 2008 1:52 pm |
|
|
yorumlarınız için thx |
|
|
|
hayalet32
Moderator
|
Konu: Geri: Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... Salı Eyl. 30, 2008 7:31 pm |
|
|
yha evde interet explorer vrdı su an misafirlikteyim mozilla vr gördüm resimleri saol |
|
|
|
SreX*
Teğmen
|
Konu: Geri: Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... Salı Eyl. 30, 2008 9:56 pm |
|
|
sende.. |
|
|
|
logitec406
Onbaşı
|
Konu: Geri: Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... Cuma Ekim 03, 2008 8:31 pm |
|
|
Güsel olmus saol :D |
|
|
|
|
Benden sro oynayanlara dehşet bi paylaşım ... |
|
|