|
item basma %100 basma %0 yanma gelin ve yararlanın... |
|
|
|
Yazar |
Mesaj |
SreX*
Teğmen
|
Konu: item basma %100 basma %0 yanma gelin ve yararlanın... Ptsi Ekim 06, 2008 11:12 am |
|
|
Evet arakdaslar size kesinlikle yanma ihtimalinin olmadığı bi taktik vericem uyguladıınız taktirde sonuç olarak alıcaınız item +15 bile olabilir... Evet anlatıyorum...
Basıcaımız itemi alıyoruz ve tuvalete gidiyoruz, Niyet ettim Allah rızası için sabah alchemy namazımın abdestini almaya dioruz Glavieyi alıp demirinde ıslak yer kalmıcak şekilde yıkıyoruz abdesti aldık şimdi camii'ye cemaatle kılarsak şansımız dahada artar camiye gidiyoruz ve başlıoruz namaza yine niyet ediyoruz niyet ettim Allah rızası için +8 silahımı +9 a basmak için Kıldığım sabah alchemy namazına uydum elixir weaponla lucky powdere dioruz ve namaza başlıoruz...Evet namazımız bitti eve gidioruz tabiki bunu günde 5 defa tekrarlamak lzm sabah öğle ikindi akşam ve yatsı alchemy namazı hepsini bitirdiniz... Yatsı namazından sonra eve gelioruz 3 ihlas 1 elham okuyup besmelemizi çekip silahı basıoruz ve işte silahımız +9 para veripte astral immortal almamıza gerek yok :D:D:D:D
Öncelikle şunu sölemek istiyorum arakdaslar sölediklerimin dinimizle alay geçmekle alakası yoktur.. Belki işin espri yanından bakıyoruz ama Silahı basmadan önce hatim indirmeyi denedinizmi etkili olabilir belki Beğendiyseniz ne mutlu bana |
|
|
|
LoST_JaCkX
Çavuş
|
Konu: Geri: item basma %100 basma %0 yanma gelin ve yararlanın... Ptsi Ekim 06, 2008 2:05 pm |
|
|
süper yha nasıl buluyonuz böle hikayeler |
|
|
|
SreX*
Teğmen
|
Konu: Geri: item basma %100 basma %0 yanma gelin ve yararlanın... Ptsi Ekim 06, 2008 7:17 pm |
|
|
Kim yazmış bak bakim orda dev gibi SreX* yazıo xDDDD |
|
|
|
Sprey_King
Moderator
|
Konu: Geri: item basma %100 basma %0 yanma gelin ve yararlanın... Ptsi Ekim 06, 2008 7:59 pm |
|
|
:D |
|
|
|
altanoski
Er
|
Konu: Geri: item basma %100 basma %0 yanma gelin ve yararlanın... Ptsi Ekim 06, 2008 9:07 pm |
|
|
bu konuda dinle dalga geçmiş oluyonuz tmm komikte yani niyetle şaka olmaz |
|
|
|
ςгครђєг_tг
Er
|
Konu: Geri: item basma %100 basma %0 yanma gelin ve yararlanın... Salı Ekim 07, 2008 10:13 am |
|
|
super olmus |
|
|
|
SreX*
Teğmen
|
Konu: Geri: item basma %100 basma %0 yanma gelin ve yararlanın... Salı Ekim 07, 2008 1:43 pm |
|
|
ALTANOSKİ sen fazla konuşma istersen orda altta yazılanı oku sinir etme adamı ben bunu 1 saat düşündümde koydum ayrıca Allaha yada dinimize yönelik bi hakarettemi bulundum yada niyetlemi dalgamı geçtim ? ayrıca ben bu konuları senden çok daha ii bilirim 3 kere hatim indirdim bana günahın ne olduğunu öğretme " longdesc="15" /> |
|
|
|
CrAZyAdMiN
Çavuş
|
Konu: Geri: item basma %100 basma %0 yanma gelin ve yararlanın... Salı Ekim 07, 2008 2:53 pm |
|
|
Çok komik olmuş saol |
|
|
|
Sprey_King
Moderator
|
Konu: Geri: item basma %100 basma %0 yanma gelin ve yararlanın... Salı Ekim 07, 2008 5:04 pm |
|
|
- altanoski demiş ki:
- bu konuda dinle dalga geçmiş oluyonuz tmm komikte yani niyetle şaka olmaz
dinimi senden mi örgencez LaN " longdesc="15" />" longdesc="15" /> |
|
|
|
|
item basma %100 basma %0 yanma gelin ve yararlanın... |
|
|