FoRuM TuRk Paylaşım Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FoRuM TuRk Paylaşım Sitesi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ecsro Oynağan Çuçuman :D

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
EvLiYaRaPP
Moderator Moderator
EvLiYaRaPP

Ecsro Oynağan Çuçuman :D Vide
MesajKonu: Ecsro Oynağan Çuçuman :D   Ecsro Oynağan Çuçuman :D Icon_minitimePtsi Eyl. 29, 2008 8:25 pm

Oğuz bir gin Ecsrodaki çarına giremiyormuş. Sonra çok sinirlenip odasını dağıtmış.Monitorun ekranını kapatmış 10 sn saymış ve monitoru açınca bide ne görsünnnn (Bura tam kopmalık Bir yer).Lannn o çara 5 millonu vs yaptıracan demiii çaqall:D.Sonra thieflik yapacan lann dimi çaqall :D.Sonra eve Babası gelmiş oğuz pcye ana bacı girmiş.Sonra babası duymazmııı:(.Lan o pcyi ben vs yap diemi aldım çuçumann:D.Oğuz:yoo buba:D Babası 10 sn düşünmüş.Sonra interneti sınırsız yaptırmış.Ve Oğuz babasına sevinçten bi nuke fırlatmış .Babasının canı acımış ama bişi dememiş .Ve o anda çara girmiş .Babasıda çarına bakmış.Güzelmiş adam demiş bubası .Snr babsı dc yeyene kdr oyna :D:D he çaktırma orada güzel kız varsa tanış oldumu çuçuman.Oğuz: Tmm baba demiş ve elektrikler kesilmiş .Bubası ve Oğuz evde elektrikler gitti diye ana bacı girmişler hikayede burada bitmiişşş
Güzel uydurduysam ne mutlu bana :)
hayalet32
Moderator Moderator
hayalet32

MesajKonu: Geri: Ecsro Oynağan Çuçuman :D   Ecsro Oynağan Çuçuman :D Icon_minitimePtsi Eyl. 29, 2008 9:28 pm

güzel güzel
https://inversfucntion.yetkin-forum.com/forum.htm
SreX*
Teğmen
Teğmen
SreX*

MesajKonu: Geri: Ecsro Oynağan Çuçuman :D   Ecsro Oynağan Çuçuman :D Icon_minitimePtsi Eyl. 29, 2008 10:20 pm

ehuehu gsldi :D
EvLiYaRaPP
Moderator Moderator
EvLiYaRaPP

MesajKonu: Geri: Ecsro Oynağan Çuçuman :D   Ecsro Oynağan Çuçuman :D Icon_minitimeSalı Eyl. 30, 2008 8:22 am

%100 benim hikayemdir ve alıntı değildir :):)
ςгครђєг_tг
Er
Er
ςгครђєг_tг

MesajKonu: Geri: Ecsro Oynağan Çuçuman :D   Ecsro Oynağan Çuçuman :D Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 10:15 am

supersn yaw nasıl uydurdun

Ecsro Oynağan Çuçuman :D

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası