SreX*
Teğmen
|
Konu: Knight komik hikayeler süper :D Paz Eyl. 28, 2008 10:07 pm |
|
|
Knight komik Hikayeler!!! 1= Bir gün el morad köyünden ayrılıp yeni hayata başlıyan archer bir gün şehri gezerken troll warrıoru gorur ve korkar 1-2 adım geri atar ve seyretmeye başlar onların heybeti karşısında şaşkına düşer ve öle bekler ordan geçen 1 mage bunun saf oldugunu anlar ve yanına gider Mage = hey kardeşim ne ızlıorsun trollerımı archer= gardaş öle bakıordum kocamanlar mage = yok öle bakmak parasıyla archer = tmm gardaş veririz parasını mage= kaç saattır bakıorsun archer = yarım saat mage= ver ozaman 10m archer = tmm der ve verır magede gülerek uzaklaşır Archer magenın arkasından sırıtarak way enayi way ammada safmıs halbukı 2 saatır bakıyordum kekledım enayiyi
2= Bir gün taksicilik yapan warriorun taksisine yaşlı bir asas biner: warrıor: nerye efendım ? asas : sür işte warrıor sürerken arkadan asas kendısının azrail oldugunu söyler warriorda hadi len der butun delilerde beni buluor of ya der asas : ister inan ister ınanma 1 km sonra arabana bi müşteri bıncek daha der ve dedıgı olur 1km sonra bı kadın mage bıner warrıor hanımefendi der arkadaki warrıor kendını azrail sanıyor der kadında nerdeki der? warrıor arkanızda duran : kadında yook burda biri der warrıorun bıran aklı durur ve gercekten azraıl olduguna inanır sonra mage ıner warrıor asasa sen azraılmıssın der asasda: arabayı saga çek namazını kıl Allaha dua et senın gunahlarını bagıslasın dıe bızım warrıor başlar namaza namaz kılerken bızım asasda arabayı alır kacar yoldada mageyı alır ve bu 12. arabamız der :D:D:D |
|
logitec406
Onbaşı
|
Konu: Geri: Knight komik hikayeler süper :D Paz Ekim 05, 2008 3:00 pm |
|
|
saol gusel paylasım :D |
|
SreX*
Teğmen
|